Over mij

Even voorstellen…

Schoonheidssalon Yvonne Last, gevestigd tegenover winkelcentrum “de Huesmolen” is een professionele schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging/huidverbetering en acnebehandelingen. In de sfeervol ingerichte salon kunt u genieten van uw persoonlijk samengestelde behandeling. Er is ruime keuze uit verschillende gezichts en deelbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kwaliteitsproducten van de topmerken SPA salonnepro, Corpolibero, Ericson en Decaar. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werk ik volgens de branchecode voor hygiëne, veiligheid en milieu. De salon is geregistreerd bij zorgverzekeraars.

In 1983 heb ik mijn diploma schoonheidsverzorging behaald. In die periode werkte ik voor diverse luxe cosmeticamerken oa voor YSL, Estee Lauder en Biotherm. Vervolgens heb ik als docente uiterlijke verzorging gewerkt bij het Regio-College in Zaandam. Daarna werkte ik 16 jaar bij Parfumerie Maison Esthè in Hoorn. van 2003 tot maart 2017 werkte ik boven DA Francaise (thans PourVous/DIO). Vanaf April 2017 ben ik zelfstandig in mijn nieuwe salon (begane grond) aan huis begonnen. Ieder jaar volg ik een bijscholing of cursus, zodat ik op de hoogte blijf van alle nieuwe ontwikkelingen in deze branche. In 2010 heb ik de opleiding dermatologie bij U consultancy gevolgd. Door het behalen van de Acnèspecialisatie heeft mijn salon een AGB-code, waardoor acnèbehandelingen mogelijk vergoed worden door uw verzekeraar (Lees de voorwaarden in uw ziektekostenverzekering).

Bij een eerste afspraak neem ik de tijd voor een uitgebreide intake en huidanalyse, waarbij ik uw persoonlijke wensen als uitgangspunt neem. Aan de hand van deze resultaten wordt een passend behandelingsplan opgesteld. Tevens geef ik u een advies over dagelijkse huidverzorging mee.

Streeft u ook naar de perfecte huid?

Mijn behandelingen voor huidverbetering zijn bedoeld om huidproblemen en huidveroudering aan te pakken en de conditie van de huid te verbeteren. Met mijn zelf ontwikkelde stappenplan krijgt uw huid de aandacht die het verdient. Stap voor stap werk ik aan het verbeteren van de huid.

Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over de behandelingen.
De salon is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS.
Gespecialiseerde behandelingen worden soms geheel of gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars.