Algen Peeling by DÉCAAR 

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender

DÉCAAR Algen peeling, hoe werkt dit precies?

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling.Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen.Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Algen peeling geschikt?

  • Rimpels en lijnen.
  • Acne & de vette huid.
  • Droge huid.
  • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
  • Couperose.
  • Rosacea.
  • Littekens.
  • Grove poriën.

Deze behandeling geeft direct een fantastisch resultaat. Bel of mail gerust voor meer informatie.

De Decaar peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel mannen als vrouwen, ook voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. De Bio-peeling is preventief eenmalig toe te passen of als kuur. Decaar kruidenpeeling kan zelfs worden toegepast bij de meest gevoelige huidtypen als rosacea en couperose.

Schoonheidssalon Yvonne Last in Hoorn is aangesloten bij de ANBOS. Mogelijk worden deze behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. Leest u dit na in uw zorgpolis.
Bel of mail gerust als hier nog vragen over zijn.