Neoderma chinese kruidenpeeling:

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en behandelingen van Neoderma hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.

De Neoderma peeling is een biologische peeling die perfect werkt tegen acne, vette huid, overmatige pigmentvlekken, littekens, grove poriën en vale, slecht doorbloede rokershuid. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen. De Neoderma peeling werkt dus zo gezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf. De Neoderma peeling geeft direct een fantastisch resultaat. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van deze Neoderma peeling?

De Neoderma peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel mannen als vrouwen, ook voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. De Bio-peeling is preventief eenmalig toe te passen of als kuur. Neoderma Chinese kruidenpeeling kan zelfs worden toegepast bij de meest gevoelige huidtypen als rosacea en couperose.