Reviews

Suzan De Vrieze
Suzan De Vrieze
20:30 31 Oct 18
Mijn huid is zichtbaar opgeknapt na een gezichtsbehandeling bij Yvonne. De salon is gezellig en professioneel. Yvonne is deskundig , altijd enthousiast en stemt goed af op mijn wensen. Heerlijk !
A. L.A.
A. L.A.
16:04 30 Oct 18
Weer een hele fijne behandeling gehad vorige week! Als herboren kom ik er vandaan. Groetjes Annemieke
Janna Ignateva
Janna Ignateva
19:36 19 Oct 18
Heel vriendelijke sfeer, zorgvolle aandacht en professionele behandeling (met een leuke muziek daarbij) . Ik ben heel tevreden ermee .
Reeni Ursem
Reeni Ursem
18:58 15 Oct 18
Altijd genieten in de prachtige sfeervolle salon. Yvonne geeft goed advies, weet waar ze het over heeft en je gaat weer helemaal blij en ontspannen de deur uit!
Juan Bautista
Juan Bautista
14:15 15 Oct 18
Ga altijd met het verwachte resultaat weg en voel me altijd welkom, zeer vriendelijke en professionele behandeling van de klant en huid.
Tom Tol
Tom Tol
08:56 04 May 18
Een mooie goed gevoel-schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Yvonne geeft je een passende behandeling waardoor je tevreden en blij de schoonheidssalon verlaat. Groeten Ageeth
Lara Goudriaan
Lara Goudriaan
11:08 02 May 18
Kom al jaren bij Yvonne, een prachtige fijne salon met heerlijke behandelingen. Zeker een aanrader.
Marian Baas
Marian Baas
13:23 01 May 18
Mooie salon, met een hele zorgvuldige schoonheidsspecialiste. Yvonne geeft je een fijn gevoel, ook als je met je niet zo mooie huid in de stoel ligt.
Ada Vellinga
Ada Vellinga
15:00 30 Apr 18
Had een afspraak voor permanente makeup voor mijn wenkbrauwen maar omdat die niet nat mogen worden en ik post moet rondbrengen en dan buitenloop met regen ging de afspraak niet door.We maken nog een andere afspraak hiervoor. Ik hoefte niks te betalen. Dank je yvonne last ik ging blij naar huis(ook met een beetje een rotgevoel)
Maryam van Diepen
Maryam van Diepen
19:23 13 Mar 18
Fijne, zorgvuldige schoonheidsspecialiste! Altijd een gezellig ontvangst en een hele mooie salon
Bekijk alle beoordelingen