Reviews

Monique Klok
Monique Klok
17:50 26 Sep 19
Mooie professionele salon en vakvrouw. Elke keer ga ik weer zeer tevreden naar huis .
Eva Baauw
Eva Baauw
16:13 06 Sep 19
Voor de derde keer nu mijn wenkbrauwen laten verven bij Yvonne. Weer enorm te spreken over het mooie resultaat! Er hangt een fijne, warme en gezellige sfeer in de salon van Yvonne. Ze werkt netjes, efficiënt en klantgericht. Er wordt goed ingespeeld op de persoonlijke voorkeuren. Een echte aanrader dus!
Wilma Verweij-Ravesteijn
Wilma Verweij-Ravesteijn
11:46 04 Sep 19
Na een bezoek aan Yvonne voelt mijn huid weer helemaal lekker. Prachtige salon en heerlijke producten. Ik vind schoonheidssalon Yvonne Last een echte aanrader. En gratis parkeren voor de deur
Jantien van der Haring
Jantien van der Haring
08:00 29 Aug 19
Deskundige en heerlijke behandelingen in een verzorgde en gezellige salon. Je voelt je bij Yvonne welkom en verwend!
Jeanette Berkhof
Jeanette Berkhof
08:39 28 Aug 19
Ik kom al jaren bij Yvonne. Fantastisch mens. Heel vakbekwaam. Goed advies en mooie producten. Mooie salon met airco! Heerlijk ontspannen of voor een multi vitamine behandeling. Mijn huid is er enorm van opgeknapt.
Kubi Uzun
Kubi Uzun
15:13 20 Aug 19
Zeker een aanrader! De behandeling (intensief reinigen) helpt heel erg goed voor een opknapbeurtje voor je huid. Ik blijf nooit littekens of vlekken aanhouden. Na een paar dagen is mijn huid altijd zo gloed als nieuw.
Amber Wu
Amber Wu
06:11 07 Aug 19
Na elke gezichtsbehandeling voelt mijn gezicht weer helemaal schoon en nieuw aan!
Miriam Jonkers
Miriam Jonkers
13:47 28 Jul 19
Ik heb nu een aantal kruidenpeelings gehad en mijn huid is er echt van opgeknapt. Op advies van Yvonne ga ik volgende keer de led therapie proberen. Zij is heel deskundig en de salon heeft airco, dus als het buiten heel warm is, kun je even helemaal bijkomen in de salon . Ik ben super tevreden!
Evelien P
Evelien P
12:19 20 Jul 19
Yvonne is een echte aanrader. Ik kwam in eerste instantie bij Yvonne voor de microdermabrasie behandeling i.v.m. grove poriën en acne littekens. Yvonne raadde mij echter een kruidenpeeling aan. Omdat ik toch meer voelde voor de microdermabrasie en eigenlijk niet over te halen was. Heeft Yvonne mij moeten "omkopen" met een gratis microdermabrasie behandeling, als ik toch de peeling zou doen. Yvonne was er namelijk van overtuigd dat dit meer voor mijn huid zou doen dan de microdermabrasie. En dit bleek ook echt zo te zijn. Ik ben zó blij dat ik dit gedaan heb. Mijn huid is al vanaf de 1e kruidenpeeling mooier en egaler geworden. Ook de littekens zijn veel minder zichtbaar. Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest. Had ik dit maar eerder geweten. Dan had ik dit veel eerder gedaan.
Charlotte
Charlotte
18:10 19 Jul 19
Ik kom al jaren bij Yvonne omdat ze goed de tijd voor je neemt en je merkt dat ze jarenlange ervaring heeft. Iedere maand kijk ik er weer naar uit om bij haar in de salon te komen, welke overigens erg prettig voelt. Ik raad haar dan ook zeker aan!
John Engelgeer
John Engelgeer
13:40 19 Jul 19
Yvon is een top schoonheidsspecialiste. Ik kan altijd snel bij haar terecht, luistert naar je wensen, adviseert goed en ook nog eens gezellig! Ik kom al jaren graag bij haar!
Lisan de Vries
Lisan de Vries
19:22 17 Jul 19
Sinds een tijdje laat ik hier m’n wenkbrauwen harsen en verven. Elke keer weer heel blij met het resultaat, heel strak en de perfecte kleur! Je kan wel merken dat Yvonne zoveel ervaring heeft.
Esma Helelespe
Esma Helelespe
19:08 15 Jul 19
Op aanraden van een vriendin had ik een afspraak gemaakt bij Yvonne. Ik ben er inmiddels 3 keer geweest voor de peeling. Iedere keer zo blij met het resultaat. Ik heb zeker geen spijt. Mijn complimenten voor de uitleg die je geeft voordat we aan de behandeling beginnen.
Sandra Ooms
Sandra Ooms
16:34 13 Jul 19
Mijn wenkbrauwen laten verven en harsen bij Yvonne. Prachtig resultaat! Heel erg blij mee. De salon is prachtig en Yvonne is een warme, hartelijke vrouw. Aanrader!
Sharon van Suchtelen van de Haare
Sharon van Suchtelen van de Haare
12:24 13 Jul 19
Ik ken Yvonne al 20 jaar vanuit de tijd van Maison Esthé. Ik heb haar een paar jaar moeten missen door werk in het buitenland. Blij dat ik weer bij je terug ben Yvon😘. En super de ledlight en vitamine behandeling😍.
Karlijn van velse
Karlijn van velse
16:12 10 Jul 19
Nu 2 peelings gehad bij Yvonne. Fijne behandelingen, goed advies en prettige producten! Ik kom zeker vaker terug. Groetjes, Karlijn
Hannie Bakker
Hannie Bakker
10:55 05 Jun 19
Kom nu al weer enige jaren bij Yvonne. Vind de behandeling ontzettend fijn en ontspannend ben dus zeer tevreden .
sanneee0
sanneee0
14:02 11 May 19
Een jaar terug ontdekte ik de schoonheidssalon van Yvonne, toen ik op zoek was naar een salon die de Neoderma Kruidenpeeling als behandeling voor mijn acne kob aanbieden. Sinds dien reis ik een jaar lang van Enkhuizen naar Hoorn. Yvonne straalt kennis en kunde uit, ik voel me op mijn gemak en vertrouw op haar eerlijkheid en expertise. Het is altijd weer een feest om naar haar toe te gaan! Dikke aanrader.
Jesse Maas
Jesse Maas
11:40 11 May 19
Ik ga altijd naar Yvonne Last samen met mijn vriend, eerst zijn wenkbrauwen en daarna krijg ik mijn heerlijke gezichtsbehandeling. Ik voel me altijd weer helemaal relaxed en schoon! Yvonne is heel gastvrij en zeker aan te raden!
bahar Tanori
bahar Tanori
19:26 10 May 19
Ik kom er al bijna meer dan 10 jaar. elke keer super tevreden. met zeer uitgebreide behandelingen. de nieuw peeling Decaar is echte aanrader. mijn huid is nog nooit zo egaal geweest. A dream come true. 🙂
Stefan van Der Merwe
Stefan van Der Merwe
15:34 17 Jan 19
Een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad! Mijn huid zag er weer stralend uit. Kom graag binnenkort terug!
Karen Joosse
Karen Joosse
15:22 08 Jan 19
Het is altijd een feest bij Yvonne. Na een heerlijke gezichtsbehandeling kan ik weer stralend de deur uit ??.
Suzan De Vrieze
Suzan De Vrieze
20:30 31 Oct 18
Mijn huid is zichtbaar opgeknapt na een gezichtsbehandeling bij Yvonne. De salon is gezellig en professioneel. Yvonne is deskundig , altijd enthousiast en stemt goed af op mijn wensen. Heerlijk !
A. L.A.
A. L.A.
16:04 30 Oct 18
Weer een hele fijne behandeling gehad vorige week! Als herboren kom ik er vandaan. Groetjes Annemieke
Janna Ignateva
Janna Ignateva
19:36 19 Oct 18
Heel vriendelijke sfeer, zorgvolle aandacht en professionele behandeling (met een leuke muziek daarbij) . Ik ben heel tevreden ermee .
Reeni Ursem
Reeni Ursem
18:58 15 Oct 18
Altijd genieten in de prachtige sfeervolle salon. Yvonne geeft goed advies, weet waar ze het over heeft en je gaat weer helemaal blij en ontspannen de deur uit!
Juan Bautista
Juan Bautista
14:15 15 Oct 18
Ga altijd met het verwachte resultaat weg en voel me altijd welkom, zeer vriendelijke en professionele behandeling van de klant en huid.
Tom Tol
Tom Tol
08:56 04 May 18
Een mooie goed gevoel-schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Yvonne geeft je een passende behandeling waardoor je tevreden en blij de schoonheidssalon verlaat. Groeten Ageeth
Lara Goudriaan
Lara Goudriaan
11:08 02 May 18
Kom al jaren bij Yvonne, een prachtige fijne salon met heerlijke behandelingen. Zeker een aanrader.
Marian Baas
Marian Baas
13:23 01 May 18
Mooie salon, met een hele zorgvuldige schoonheidsspecialiste. Yvonne geeft je een fijn gevoel, ook als je met je niet zo mooie huid in de stoel ligt.
Ada Vellinga
Ada Vellinga
15:00 30 Apr 18
Had een afspraak voor permanente makeup voor mijn wenkbrauwen maar omdat die niet nat mogen worden en ik post moet rondbrengen en dan buitenloop met regen ging de afspraak niet door.We maken nog een andere afspraak hiervoor. Ik hoefte niks te betalen. Dank je yvonne last ik ging blij naar huis(ook met een beetje een rotgevoel)
Maryam van Diepen
Maryam van Diepen
19:23 13 Mar 18
Fijne, zorgvuldige schoonheidsspecialiste! Altijd een gezellig ontvangst en een hele mooie salon
Bekijk alle beoordelingen