Reviews

Esma Helelespe
Esma Helelespe
19:08 15 Jul 19
Op aanraden van een vriendin had ik een afspraak gemaakt bij Yvonne. Ik ben er inmiddels 3 keer geweest voor de peeling. Iedere keer zo blij met het resultaat. Ik heb zeker geen spijt. Mijn complimenten voor de uitleg die je geeft voordat we aan de behandeling beginnen.
Sandra Ooms
Sandra Ooms
16:34 13 Jul 19
Mijn wenkbrauwen laten verven en harsen bij Yvonne. Prachtig resultaat! Heel erg blij mee. De salon is prachtig en Yvonne is een warme, hartelijke vrouw. Aanrader!
Sharon van Suchtelen van de Haare
Sharon van Suchtelen van de Haare
12:24 13 Jul 19
Ik ken Yvonne al 20 jaar vanuit de tijd van Maison Esthé. Ik heb haar een paar jaar moeten missen door werk in het buitenland. Blij dat ik weer bij je terug ben Yvon😘. En super de ledlight en vitamine behandeling😍.
Karlijn van velse
Karlijn van velse
16:12 10 Jul 19
Nu 2 peelings gehad bij Yvonne. Fijne behandelingen, goed advies en prettige producten! Ik kom zeker vaker terug. Groetjes, Karlijn
Hannie Bakker
Hannie Bakker
10:55 05 Jun 19
Kom nu al weer enige jaren bij Yvonne. Vind de behandeling ontzettend fijn en ontspannend ben dus zeer tevreden .
sanneee0
sanneee0
14:02 11 May 19
Een jaar terug ontdekte ik de schoonheidssalon van Yvonne, toen ik op zoek was naar een salon die de Neoderma Kruidenpeeling als behandeling voor mijn acne kob aanbieden. Sinds dien reis ik een jaar lang van Enkhuizen naar Hoorn. Yvonne straalt kennis en kunde uit, ik voel me op mijn gemak en vertrouw op haar eerlijkheid en expertise. Het is altijd weer een feest om naar haar toe te gaan! Dikke aanrader.
Jesse Maas
Jesse Maas
11:40 11 May 19
Ik ga altijd naar Yvonne Last samen met mijn vriend, eerst zijn wenkbrauwen en daarna krijg ik mijn heerlijke gezichtsbehandeling. Ik voel me altijd weer helemaal relaxed en schoon! Yvonne is heel gastvrij en zeker aan te raden!
bahar Tanori
bahar Tanori
19:26 10 May 19
Ik kom er al bijna meer dan 10 jaar. elke keer super tevreden. met zeer uitgebreide behandelingen. de nieuw peeling Decaar is echte aanrader. mijn huid is nog nooit zo egaal geweest. A dream come true. 🙂
Stefan van Der Merwe
Stefan van Der Merwe
15:34 17 Jan 19
Een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad! Mijn huid zag er weer stralend uit. Kom graag binnenkort terug!
Karen Joosse
Karen Joosse
15:22 08 Jan 19
Het is altijd een feest bij Yvonne. Na een heerlijke gezichtsbehandeling kan ik weer stralend de deur uit ??.
Suzan De Vrieze
Suzan De Vrieze
20:30 31 Oct 18
Mijn huid is zichtbaar opgeknapt na een gezichtsbehandeling bij Yvonne. De salon is gezellig en professioneel. Yvonne is deskundig , altijd enthousiast en stemt goed af op mijn wensen. Heerlijk !
A. L.A.
A. L.A.
16:04 30 Oct 18
Weer een hele fijne behandeling gehad vorige week! Als herboren kom ik er vandaan. Groetjes Annemieke
Janna Ignateva
Janna Ignateva
19:36 19 Oct 18
Heel vriendelijke sfeer, zorgvolle aandacht en professionele behandeling (met een leuke muziek daarbij) . Ik ben heel tevreden ermee .
Reeni Ursem
Reeni Ursem
18:58 15 Oct 18
Altijd genieten in de prachtige sfeervolle salon. Yvonne geeft goed advies, weet waar ze het over heeft en je gaat weer helemaal blij en ontspannen de deur uit!
Juan Bautista
Juan Bautista
14:15 15 Oct 18
Ga altijd met het verwachte resultaat weg en voel me altijd welkom, zeer vriendelijke en professionele behandeling van de klant en huid.
Tom Tol
Tom Tol
08:56 04 May 18
Een mooie goed gevoel-schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Yvonne geeft je een passende behandeling waardoor je tevreden en blij de schoonheidssalon verlaat. Groeten Ageeth
Lara Goudriaan
Lara Goudriaan
11:08 02 May 18
Kom al jaren bij Yvonne, een prachtige fijne salon met heerlijke behandelingen. Zeker een aanrader.
Marian Baas
Marian Baas
13:23 01 May 18
Mooie salon, met een hele zorgvuldige schoonheidsspecialiste. Yvonne geeft je een fijn gevoel, ook als je met je niet zo mooie huid in de stoel ligt.
Ada Vellinga
Ada Vellinga
15:00 30 Apr 18
Had een afspraak voor permanente makeup voor mijn wenkbrauwen maar omdat die niet nat mogen worden en ik post moet rondbrengen en dan buitenloop met regen ging de afspraak niet door.We maken nog een andere afspraak hiervoor. Ik hoefte niks te betalen. Dank je yvonne last ik ging blij naar huis(ook met een beetje een rotgevoel)
Maryam van Diepen
Maryam van Diepen
19:23 13 Mar 18
Fijne, zorgvuldige schoonheidsspecialiste! Altijd een gezellig ontvangst en een hele mooie salon
Bekijk alle beoordelingen