Mente Keulen
Mente Keulen
12:30 25 May 22
Ik kom regelmatig bij Yvonne en het is altijd een heerlijk rustmomentje! Ze heeft veel kennis en voert de behandelingen super uit met zichtbaar resultaat! Ik blijf hier zeker klant en raad haar dienstverlening aan iedereen aan.
Yolanda Molenaar
Yolanda Molenaar
11:27 25 May 22
Mijn bezoek aan Schoonheidssalon Yvonne Last is altijd een verwend moment. Fijne behandeling en een professionele dame. Prachtige salon kortom een aanrader om naar toe te gaan.
Savenna Bielsma
Savenna Bielsma
19:13 24 May 22
Ik heb een goede behandeling kruidenpeeling gehad. Erg tevreden en ontspannen!
Don Veronika
Don Veronika
16:00 18 May 22
Engin - Thao Tayyar
Engin - Thao Tayyar
09:06 18 May 22
Ben nu al een aantal keren bij Yvonne geweest! Top behandelingen gehad! Het is niet alleen de behandeling maar ook de rust en ontspanning. Het geeft je weer een frisse boost voor de rest van de dag! Zeker een aanrader!
Marja Dirven
Marja Dirven
17:36 06 Apr 22
Zeer professionele schoonheidsspecialiste met heel veel kennis. Wederom een heerlijke behandeling ondergaan ter verbetering van mijn huid.
Bernard Moeskops
Bernard Moeskops
22:50 25 Jan 22
Eindelijk iets gekregen dat werkt voor mijn huid. Wat een lieverd is zij, doet er echt alles aan om je goed te helpen.
Marjolein S
Marjolein S
20:43 24 Jan 22
Sinds een aantal maanden kies ik voor de Decaar behandeling bij Yvonne. Na 10 dagen is mijn huid helemaal hersteld. Ik raad iedereen aan deze behandeling te proberen!
Silvia pater
Silvia pater
12:50 17 Sep 21
Sfeer volle salon,netjes en schoon.Je voelt je meteen op je gemak.Yvonne ziet altijd precies wat voor behandeling je nodig hebt.Ga altijd blij en ontspannen de deur uit.
Noelle Zarrade
Noelle Zarrade
18:37 14 Sep 21
Yvonne is zeer vakkundig, vriendelijk en een echte aanrader!
Wilma de Rooij
Wilma de Rooij
10:58 14 Sep 21
Had weer even mijn verwen momentje nodig en wat was het heerlijk om weer een gezichtsbehandeling te krijgen bij jou yvonne!De rust, muziek en behandeling doet mij erg goed! Daarbij blijf je ook vernieuwend met de behandelingen waar ik blij van wordt.En, nog steeds blij met jou mooie wenkbrauw poeder, ideaal en zo gezet. Tot over 4 weken weer. Kijk er weer naar uit! 👍😃
Talitha Haan - Butter
Talitha Haan - Butter
11:36 06 Sep 21
Mijn dochter is een aantal keren bij Yvonne geweest en komt elke keer heel blij en ontspannen terug. Yvonne is vakkundig, maar ook erg empatisch en vriendelijk. Er hangt een prettige sfeer en mijn dochter voelt zich altijd erg op haar gemak bij Yvonne. Een aanrader!
Wouter Kistemaker
Wouter Kistemaker
07:29 19 Aug 21
Ook mannen kunnen uiteraard terecht bij Yvonne Last! Ze denkt goed met me mee. Ik ga altijd met een fijn gevoel weer naar huis.
Bep van Beek
Bep van Beek
09:20 18 Aug 21
Ik ben heel blij dat ik bij haar gekomen ben via een medewerker in een drogist die ook heel enthousiast over haar vertelde.
Christine Toebak
Christine Toebak
12:02 13 Aug 21
Ik ben bij Yvonne terecht gekomen, omdat ik op zoek was naar iemand die iets aan mijn littekens in mijn gezicht kon doen. Yvonne heeft eerlijk aangegeven dat ze het niet helemaal weg zou krijgen en ook niet wist hoe ver wel. Nu 3x geweest en ik ben heel blij! Weg zijn ze niet, minder worden ze wel!Het is een hele mooi salon en je hebt altijd het gevoel er welkom te zijn!
ss rr
ss rr
06:06 07 Aug 21
Yvonne is eerlijk en zal je geen onnodige behandelingen aansmeren, heb je n verkeerde behandeling gekozen dan past ze deze op maat aan. .Ze is laagdrempelig en legt alles uit gedurende de gehele behandeling. Mooie en nette salon.
Ilse Jonkers
Ilse Jonkers
09:35 06 Aug 21
Ik ga graag naar Yvonne toe voor een momentje voor mezelf, mijn huid is aanzienlijk verbeterd door de behandelingen en producten. Yvonne werkt zeer professioneel met een uitgebreid aanbod en de salon is erg netjes. Aanrader!
jasmina ajermit
jasmina ajermit
09:15 06 Aug 21
Hele goede service en resultaat is altijd goed.
Naomi Mak
Naomi Mak
09:03 06 Aug 21
Yvonne weet wat ze doet en is professioneel. Mijn wenkbrauwen zien er na de behandeling altijd tip en top uit. Daarbij is ze klantvriendelijk en super aardig.
Edina
Edina
13:05 05 Jun 21
Yvonne is professioneel en weet wat ze doet. Ik heb altijd erg fijne behandelingen gehad en ga altijd tevreden de deur uit.
Melissa Pieterse
Melissa Pieterse
17:23 07 May 21
Zeer tevreden over mijn behandelingen! Yvonne geeft haar eerlijke en goede mening over huidverzorging. Erg blij mee!
Karen Keyner
Karen Keyner
09:00 02 May 21
Mooie, nette, knusse salon. Altijd 1 op 1 aandacht. Deskundig advies, in voor een praatje als je dat wilt. Kom er altijd tevreden en relaxed vandaan. En erg fijne producten ook. Ik ben altijd ontzettend blij als mijn wenkbrauwen weer mooi zijn geharst en geverfd, dat kan Yvonne als de beste. Ik raad je zeker deze vakkundige salon aan.
Nadesja Abdul Rasjid
Nadesja Abdul Rasjid
08:22 30 Apr 21
Zeer tevreden met de behandeling van Yvonne. Ze is erg kundig en neemt de tijd voor je! Met altijd een mooi resultaat.Zeker een aanrader!
Laurien Kraan
Laurien Kraan
09:41 24 Apr 21
Mooie, schone salon. Yvonne is erg kundig en geeft fijne behandelingen. Altijd top ervaringen hier!
Danique Pieterse
Danique Pieterse
14:55 14 Apr 21
Hele fijne salon! Aardige vrouw en fijne behandelingen!
Ellis Moody
Ellis Moody
18:57 10 Apr 21
Heerlijke behandeling genoten....inclusief rugmassage handpakking en en en....helemaal verwend en relaxt naar huis. Aanrader! Dankjewel Yvonne
Annabelle Cornelisse
Annabelle Cornelisse
09:09 07 Apr 21
Nu meerdere behandelingen bij Yvonne gehad en ik ga altijd enorm tevreden naar huis. De salon is echt prachtig! En Yvonne is een vakvrouw, super vriendelijk en denkt met je mee. Mijn huid knapt altijd enorm op van een behandeling. Echt een aanrader!
LadySabah
LadySabah
08:24 07 Apr 21
Ik heb al een aantal behandelingen gehad bij Yvonne en ga ook ieder keer tevreden naar buiten. Ze weet precies wat ze doet! Ze bekijkt je huid voordat ze aan het werk gaat en je krijgt ook de juiste behandeling die bij je huid past op dat moment. En ze verkoopt je geen onnodige producten, en waardeer haar eerlijkheid! een top vrouw!
Sahba Khormaeipour
Sahba Khormaeipour
13:45 05 Apr 21
Ik ben bijna 18 jaar klant van Yvonne. Ze is professioneel, vriendelijk en correct!Mijn huid knapt elke keer weer op na een bio peeling. Een echte aanrader!!!
Een Google-gebruiker
Een Google-gebruiker
13:38 20 Sep 20
Yvonne is een echte vakvrouw. Een prachtige salon aan huis, altijd vriendelijk en belangstellend, kennis van zaken en up to date. Een echte aanrader voor wat tijd voor jezelf.
Rachel De Vries
Rachel De Vries
15:50 07 Sep 20
Ik ben al jaren klant bij Yvonne. In alle lockdown toestanden tussendoor bij een andere schoonheidsspecialiste dichterbij huis geweest. Prima behandeling gehad maar niet te vergelijken met de professionaliteit en deskundigheid van Yvonne! Prachtige salon, altijd helemaal bij met nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied en iedere keer een deskundig advies en een heerlijke en ontspannende behandeling. Absolute aanrader!
Anneke M
Anneke M
05:04 21 Aug 20
Ik ben nu 2x bij Yvonne geweest voor mijn wenkbrauwen . Ben erg tevreden. Yvonne is echt een professional in haar werk.
Josje Botman
Josje Botman
09:38 10 Jul 20
Yvonne is al heel wat jaren schoonheidsspecialiste en dat merk je. Naast dat ze heel professioneel te werk gaat en uitgebreid kijkt naar je huid, is zij heel bekwaam in haar vak. Ze weet waar ze het over heeft, werkt heel netjes en veilig. Ik kom graag in haar salon!
Manon De Vries
Manon De Vries
15:56 09 Jul 20
Hele fijne salon! Super relaxt en ik ga altijd tevreden en blij de deur uit 🙂
Caren van de Glind
Caren van de Glind
13:54 08 Jul 20
Bijna maandelijks kom ik bij Yvonne voor een behandeling. De ene keer voor een peeling en een andere keer voor een ontspannende verzorging van mijn huid. Yvonne bekijkt steeds welke behandeling op dat moment goed is voor mijn huid. Voordat ik bij Yvonne kwam was mijn huid droog en trekkerig. Dat is nu verleden tijd.Yvonne zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer.
Lauren Olijhoek
Lauren Olijhoek
14:00 03 Jul 20
Ik kom al 12 jaar bij Yvonne en altijd super tevreden. Inmiddels komen mijn moeder en man ook bij haar. Mijn huid, maar ook zeker die van mijn man is er erg van opgeknapt. Wij gaan beide altijd voor een van de peelings. Yvonne kijkt goed wat nodig is voor je huid, geeft goed advies en heeft mooie producten in de salon. Het maken van een afspraak is ook ontzettend makkelijk via het online agenda systeem!
Anita Van Os
Anita Van Os
13:37 03 Jul 20
Zeer professioneel, goed advies, zeer hygiënisch, gezellig en echt een verwennerij, ben er heel blij mee. 👌
L. van Kooij
L. van Kooij
12:54 01 Jul 20
Heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling bij Yvonne gehad. Mooie en professionele benadering, mooie salon, prettige sfeer. Daarnaast een waardevol goed persoonlijk advies gekregen over mijn huid en wat ik tegen vlekjes in mijn gezicht kan doen. Ik kom er graag en kijk nu al uit naar een volgende behandeling.
manon van rosmalen
manon van rosmalen
07:42 01 Jul 20
Al een aantal jaar mijn schoonheidsspecialiste. Doordat Yvonne vele behandelingen doet waarbij ook o.a. de Neoderma (die zeer geschikt is voor mijn huid)onderscheid zij zich van anderen. Ik ga al vanaf mijn 16e naar de schoonheidsspecialiste maar bij Yvonne krijg ik precies de behandelingen die bij mijn huid passen. Ook verkoopt ze mooie producten en is zij altijd up to date van de nieuwste ontwikkelingen en daar hou ik van😊
Pepijn verheul
Pepijn verheul
16:10 24 Mar 20
Yvonne is een topper! Prachtige, schone, rustige en stille salon. Alle behandelingen zijn fijn en effectief. Ook krijg je eerlijk advies bij bijvoorbeeld Acné of andere huidproblemen, en heeft eerlijk advies als het bijvoorbeeld aan te raden is om een dermatoloog te bezoeken.
Pieter Sjouke Buruma
Pieter Sjouke Buruma
15:50 03 Jan 20
Ik heb vandaag een gezichtsreiniging gehad bij Yvonne, mijn complimenten voor de salon en de vakkundigheid
Inger Koomen
Inger Koomen
14:38 20 Dec 19
Ik ga al meer dan 15 jaar naar Yvonne toe. Ik ben heel tevrede. Yvonne luistert heel goed naar je en weet dan precies wat voor persoon ze in haar stoel heeft zitten en wat je wensen zijn. Ze behandeld iedereen dan ook gelijk. Ik zelf hou niet van veel make-up maar wil er wel verzorgt uitzien. en daar helpt Yvonne heel goed bij. Ze geeft eventueel ook tips en daar ben ik heel blij mee. Ik ben zeker van plan om nog heel lang bij haar te blijven.
Monique Klok
Monique Klok
17:50 26 Sep 19
Mooie professionele salon en vakvrouw. Elke keer ga ik weer zeer tevreden naar huis .
Eva Baauw
Eva Baauw
16:13 06 Sep 19
Voor de derde keer nu mijn wenkbrauwen laten verven bij Yvonne. Weer enorm te spreken over het mooie resultaat! Er hangt een fijne, warme en gezellige sfeer in de salon van Yvonne. Ze werkt netjes, efficiënt en klantgericht. Er wordt goed ingespeeld op de persoonlijke voorkeuren. Een echte aanrader dus!
Wilma Verweij-Ravesteijn
Wilma Verweij-Ravesteijn
11:46 04 Sep 19
Na een bezoek aan Yvonne voelt mijn huid weer helemaal lekker. Prachtige salon en heerlijke producten. Ik vind schoonheidssalon Yvonne Last een echte aanrader. En gratis parkeren voor de deur
Jantien van der Haring
Jantien van der Haring
08:00 29 Aug 19
Deskundige en heerlijke behandelingen in een verzorgde en gezellige salon. Je voelt je bij Yvonne welkom en verwend!
Jeanette Berkhof
Jeanette Berkhof
08:39 28 Aug 19
Ik kom al jaren bij Yvonne. Fantastisch mens. Heel vakbekwaam. Goed advies en mooie producten. Mooie salon met airco! Heerlijk ontspannen of voor een multi vitamine behandeling. Mijn huid is er enorm van opgeknapt.
Kubi Uzun
Kubi Uzun
15:13 20 Aug 19
Zeker een aanrader!De behandeling (intensief reinigen) helpt heel erg goed voor een opknapbeurtje voor je huid. Ik blijf nooit littekens of vlekken aanhouden. Na een paar dagen is mijn huid altijd zo gloed als nieuw.
Amber Wu
Amber Wu
06:11 07 Aug 19
Na elke gezichtsbehandeling voelt mijn gezicht weer helemaal schoon en nieuw aan!
Miriam Jonkers
Miriam Jonkers
13:47 28 Jul 19
Ik heb nu een aantal kruidenpeelings gehad en mijn huid is er echt van opgeknapt. Op advies van Yvonne ga ik volgende keer de led therapie proberen. Zij is heel deskundig en de salon heeft airco, dus als het buiten heel warm is, kun je even helemaal bijkomen in de salon . Ik ben super tevreden!
Evelien P
Evelien P
12:19 20 Jul 19
Yvonne is een echte aanrader. Ik kwam in eerste instantie bij Yvonne voor de microdermabrasie behandeling i.v.m. grove poriën en acne littekens. Yvonne raadde mij echter een kruidenpeeling aan. Omdat ik toch meer voelde voor de microdermabrasie en eigenlijk niet over te halen was. Heeft Yvonne mij moeten "omkopen" met een gratis microdermabrasie behandeling, als ik toch de peeling zou doen. Yvonne was er namelijk van overtuigd dat dit meer voor mijn huid zou doen dan de microdermabrasie. En dit bleek ook echt zo te zijn. Ik ben zó blij dat ik dit gedaan heb. Mijn huid is al vanaf de 1e kruidenpeeling mooier en egaler geworden. Ook de littekens zijn veel minder zichtbaar. Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest. Had ik dit maar eerder geweten. Dan had ik dit veel eerder gedaan.
Charlotte
Charlotte
18:10 19 Jul 19
Ik kom al jaren bij Yvonne omdat ze goed de tijd voor je neemt en je merkt dat ze jarenlange ervaring heeft. Iedere maand kijk ik er weer naar uit om bij haar in de salon te komen, welke overigens erg prettig voelt.Ik raad haar dan ook zeker aan!
John Engelgeer
John Engelgeer
13:40 19 Jul 19
Yvon is een top schoonheidsspecialiste. Ik kan altijd snel bij haar terecht, luistert naar je wensen, adviseert goed en ook nog eens gezellig! Ik kom al jaren graag bij haar!
Lisan de Vries
Lisan de Vries
19:22 17 Jul 19
Sinds een tijdje laat ik hier m’n wenkbrauwen harsen en verven. Elke keer weer heel blij met het resultaat, heel strak en de perfecte kleur! Je kan wel merken dat Yvonne zoveel ervaring heeft.
Esma Helelespe
Esma Helelespe
19:08 15 Jul 19
Op aanraden van een vriendin had ik een afspraak gemaakt bij Yvonne. Ik ben er inmiddels 3 keer geweest voor de peeling. Iedere keer zo blij met het resultaat. Ik heb zeker geen spijt. Mijn complimenten voor de uitleg die je geeft voordat we aan de behandeling beginnen.
Sandra Ooms
Sandra Ooms
16:34 13 Jul 19
Mijn wenkbrauwen laten verven en harsen bij Yvonne. Prachtig resultaat! Heel erg blij mee. De salon is prachtig en Yvonne is een warme, hartelijke vrouw. Aanrader!
Sharon van Suchtelen van de Haare
Sharon van Suchtelen van de Haare
12:24 13 Jul 19
Ik ken Yvonne al 20 jaar vanuit de tijd van Maison Esthé. Ik heb haar een paar jaar moeten missen door werk in het buitenland. Blij dat ik weer bij je terug ben Yvon😘. En super de ledlight en vitamine behandeling😍.
Karlijn van velse
Karlijn van velse
16:12 10 Jul 19
Nu 2 peelings gehad bij Yvonne. Fijne behandelingen, goed advies en prettige producten! Ik kom zeker vaker terug.Groetjes, Karlijn
Hannie Bakker
Hannie Bakker
10:55 05 Jun 19
Kom nu al weer enige jaren bij Yvonne. Vind de behandeling ontzettend fijn en ontspannend ben dus zeer tevreden .
sanneee0
sanneee0
14:02 11 May 19
Een jaar terug ontdekte ik de schoonheidssalon van Yvonne, toen ik op zoek was naar een salon die de Neoderma Kruidenpeeling als behandeling voor mijn acne kob aanbieden. Sinds dien reis ik een jaar lang van Enkhuizen naar Hoorn. Yvonne straalt kennis en kunde uit, ik voel me op mijn gemak en vertrouw op haar eerlijkheid en expertise. Het is altijd weer een feest om naar haar toe te gaan! Dikke aanrader.
Jesse Maas
Jesse Maas
11:40 11 May 19
Ik ga altijd naar Yvonne Last samen met mijn vriend, eerst zijn wenkbrauwen en daarna krijg ik mijn heerlijke gezichtsbehandeling. Ik voel me altijd weer helemaal relaxed en schoon! Yvonne is heel gastvrij en zeker aan te raden!
bahar Tanori
bahar Tanori
19:26 10 May 19
Ik kom er al bijna meer dan 10 jaar. elke keer super tevreden. met zeer uitgebreide behandelingen. de nieuw peeling Decaar is echte aanrader. mijn huid is nog nooit zo egaal geweest. A dream come true. 🙂
Stefan van Der Merwe
Stefan van Der Merwe
15:34 17 Jan 19
Een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad! Mijn huid zag er weer stralend uit. Kom graag binnenkort terug!
Karen Joosse
Karen Joosse
15:22 08 Jan 19
Het is altijd een feest bij Yvonne. Na een heerlijke gezichtsbehandeling kan ik weer stralend de deur uit ??.
Suzan De Vrieze
Suzan De Vrieze
20:30 31 Oct 18
Mijn huid is zichtbaar opgeknapt na een gezichtsbehandeling bij Yvonne. De salon is gezellig en professioneel. Yvonne is deskundig , altijd enthousiast en stemt goed af op mijn wensen. Heerlijk !
A. L.A.
A. L.A.
16:04 30 Oct 18
Weer een hele fijne behandeling gehad vorige week!Als herboren kom ik er vandaan. Groetjes Annemieke
Janna Ignateva
Janna Ignateva
19:36 19 Oct 18
Heel vriendelijke sfeer, zorgvolle aandacht en professionele behandeling (met een leuke muziek daarbij) . Ik ben heel tevreden ermee .
Reeni Ursem
Reeni Ursem
18:58 15 Oct 18
Altijd genieten in de prachtige sfeervolle salon. Yvonne geeft goed advies, weet waar ze het over heeft en je gaat weer helemaal blij en ontspannen de deur uit!
Juan Bautista
Juan Bautista
14:15 15 Oct 18
Ga altijd met het verwachte resultaat weg en voel me altijd welkom, zeer vriendelijke en professionele behandeling van de klant en huid.
Tom Tol
Tom Tol
08:56 04 May 18
Een mooie goed gevoel-schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Yvonne geeft je een passende behandeling waardoor je tevreden en blij de schoonheidssalon verlaat. Groeten Ageeth
Lara Goudriaan
Lara Goudriaan
11:08 02 May 18
Kom al jaren bij Yvonne, een prachtige fijne salon met heerlijke behandelingen. Zeker een aanrader.
Marian Baas
Marian Baas
13:23 01 May 18
Mooie salon, met een hele zorgvuldige schoonheidsspecialiste. Yvonne geeft je een fijn gevoel, ook als je met je niet zo mooie huid in de stoel ligt.
Ada Vellinga
Ada Vellinga
15:00 30 Apr 18
Had een afspraak voor permanente makeup voor mijn wenkbrauwen maar omdat die niet nat mogen worden en ik post moet rondbrengen en dan buitenloop met regen ging de afspraak niet door.We maken nog een andere afspraak hiervoor. Ik hoefte niks te betalen. Dank je yvonne last ik ging blij naar huis(ook met een beetje een rotgevoel)
Maryam van Diepen
Maryam van Diepen
19:23 13 Mar 18
Fijne, zorgvuldige schoonheidsspecialiste! Altijd een gezellig ontvangst en een hele mooie salon
Meer beoordelingen
js_loader