Meso-Vit met Derma-Roller

Voor alle vrouwen die huidproblemen willen behandelen zoals verminderde vitaliteit, rimpels, pigmentvlekken en hypergevoeligheid introduceert schoonheidssalon Yvonne Last een nieuwe behandeling. Deze nieuwe technologie heet de Meso-Vit.

Meso-vit bij Schoonheidssalon Hoorn Yvonne LastDe Meso-vit behandeling zorgt voor een jonger uiterlijk. In een paar behandelingen is het resultaat al duidelijk zichtbaar. De behandeling is niet pijnlijk, het lijkt op de micro-injecties die worden gebruikt bij mesotherapie. Bij de Mesovitbehandeling wordt gebruik gemaakt van een uiterst vriendelijke apparaatje: de Derma-Roller

Zonder injecties

De Derma-Roller is een nieuw instrument met fijne kunststofnaaldjes die óp de huid worden gezet. Er worden dus geen injecties in de huid aangebracht. De Derma-Roller geeft microtrillingen wat de bloedvaatjes stimuleert waardoor de opname van de serums (Meso-vit A, C, E, de fluïde en de crème Meso-Vit) wordt geoptimaliseerd

De Derma-Roller is een medisch-esthetisch apparaat met draaiende micro’naaldjes’. Het apparaatje lijkt op een roller. De micro’naaldjes’ maken uiterst kleine microkanalen in de huid waardoor de indringing en de verspreiding van de actieve stoffen in de diepere lagen van de huid wordt bevorderd. Onderzoek heeft aangetoond dat de absorptie van serums tot duizend maal groter is met het gebruik van dit type naaldjes.

Vitamineboost!

De nanodeeltjes hebben bovendien een kalmerend, verzachtend en littekenverbeterend effect. Ontstekingen in de huid nemen door deze behandeling drastisch af. Ook krijgt de huid een vitaminebooster dankzij de inbreng van vitamine A, C en E. Deze vitaminen staan bekend om hun huidherstellende, verhelderende en beschermende eigenschappen. De doeltreffendheid van elke vitamine wordt versterkt door het ‘skinjection’- effect, dat wil zeggen een diepere en dus sterkere werking. Het fijne van deze behandeling is dat er geen instrument in de huid wordt gebracht.

Uiteraard word de huid eerst goed gereinigd, daarna volgt een heerlijke massage met Azuleengel.
Dus huidverbetering en ontspanning met optimaal resultaat dankzij het”vitamine-booster” effect.