Acnebehandelingen

Behandelingen van Acne bij Schoonheidssalon Yvonne lastVoor de behandeling van acne, actieve acne en acne littekens zijn bij schoonheidssalon Yvonne Last diverse mogelijkheden
De behandeling begint met een vrijblijvend en gratis consult, ik kan dan nauwkeurig bepalen welke soort en in welke mate de acne aanwezig is. Samen bepalen we dan het behandelingsplan.

Vervolgens krijgt u een advies mee over de meest geschikte producten voor thuisgebruik

U kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

  • Intensieve dieptereiningingen
  • Decaar kruidenpeeling
  • Fruitzuurbehandeling
  • Glycol/Salicylzuur-behandelingen
  • Microdermabrasie
  • Jeugdbehandeling (45 minuten)

Alle behandeling zijn eenmalig of worden in kuurverband geadviseerd met een behandelplan voor thuis!

Speciale jeugdbehandelingen:

Acne is een aandoening van de talgklieren. Talg wordt afgevoerd via de poriën. Onder invloed van hormonen ondergaat de huid in de puberteit allerlei veranderingen, waardoor de talgklieren in het gezicht, maar ook op de rug groter worden en meer talg produceren. Bovendien wordt de talg wat dikker en kan daardoor moeilijker worden afgevoerd. Daarnaast kunnen bacteriën in de talgklier een ontsteking veroorzaken. Hierdoor ontstaan rode puistjes. Daarom is het zo belangrijk om de huid goed te verzorgen en regelmatig vakkundig te laten behandelen bij de schoonheidsspecialiste.

We starten met een vrijblijvend intakegesprek waarbij ik een advies zal geven over de behandelingen en producten die je thuis zal gaan gebruiken. Het is helemaal aan jou wat je daarmee doet. Misschien vind je het fijn om bij zo’n eerste gesprek je vader of moeder mee te nemen. Samen kunnen jullie een besluit nemen over hoe jij je acne aan wilt pakken. Zo streven we samen naar het maximale resultaat om jouw acne te verminderen en je huid te verbeteren.

Wil je ook een gezonde, gave huid? Neem gerust contact op voor meer informatie en / of het maken van een afspraak.

Schoonheidssalon Yvonne Last in Hoorn is aangesloten bij de ANBOS en in bezit van een AGB code. Mogelijk worden  Acne-behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. Een en ander kunt u nalezen in uw zorgpolis.
Bel of mail gerust als hier nog vragen over zijn.