NIEUW! EnergieBoost

EnergieBoost is een luxe DETOX behandeling voor de vermoeide, futloze huid.

Een oplossing…….voor degene die nooit stoppen en altijd maar doorgaan.

De moderne maatschappij legt ons een hyperactief leven op. Of u nu 35, 45, 55 of 65+ bent, de dagelijkse opeenstapeling van werk, gezinsleven, hobby en relaties onderhouden zorgt ervoor dat u constant moe bent en energie wilt kunnen opladen. Deze verbazingwekkende behandeling heeft een dubbele werking op twee factoren, die elkaar prachtig aanvullen en hierdoor wordt onze huid “onvermoeibaar”

  • Energie inbreng van een Boost die rijk is aan TAURINE
  • Maximale aanvulling van MULTI-VITAMINES
  • VITAMINE C geconcentreerd tot 20%

   Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een HIGH FREQUENTIE apparaat met 6000 microvibratie per minuut. Om de gezichtsspieren en de huidfuncties te reactiveren maakt de hoogfrequente vibratie het mogelijk om de werking van de elastische vezels van de huid te laten herleven.

Vitamines:essentiele substanties in ons lichaam, spelen een cruciale rol. Dit zijn krachtige natuurlijke anti-oxidanten en er kan worden vastgestel , dat ze de kwaliteit van het huidweefsel verbeteren.

Een nog beter resultaat krijgt u met producten voor thuis op basis van een hoogwaardige vitamine C. Deze zijn verkrijgbaar in de salon.

Prijs van deze behandeling: € 73,50